Citeste, invata, evolueaza!!!

citeste,invata,evolueaza

 

Citeste,invata,evolueaza!!!

Mi se intampla uneori sa gasesc persoane cu care nu am ce comunica foarte mult, dar nu din cauza mea si nici a lor.

        Pur si simplu pentru ca aceste persoane ( nu zic ca eu sunt vreo mare culta 🙂 ) nu s-au focusat toata viata lor decat pe munca, casa, familie si cam atat.

Deci singurele subiecte sunt ori de munca ori de casa..boring..

Mie una imi place sa citesc…citesc orice vad interesant…ce conteaza ca are doar 10 randuri , daca mi se pare interesant si informativ eu citesc..citesc ca sunt curioasa..ca sunt avida dupa cunoastere..vreau sa stiu mai mult..vreau sa descopar mai mult..

        Ma plictisesc subiectele usuale si banale….ma plictisesc subiectele la infinit de acelasi lucru…

Nu zic ca nu e ok sa vorbim de bani…de casa noastra..de familia noastra..dar astea nu se pot vorbi la infinit si aici mi-am dat seama ca e o probema.

Lumea nu mai e curioasa, nu mai are timp sa se intrebe sau considera ca stiu tot si nu mai au nevoie de mai mult!

Oamenii au uitat sa fie curiosi… sa CITEASCA domnule ce mai….:)

Trece viata pe langa ei si la sfarsit isi dau seama ce putina informatie au acumulat  de fapt in viata lor. Mie imi place sa stiu cate putin din fiecare, fie ca e despre SF sau Stiinta ori Cultura. Dezvoltare personala ( aici e punctul forte 🙂 ) , despre credinta, ORICE.

Iubesc oamenii cu care ma intalnesc si nu simt cand trece timpul, chiar imi pare foarte rau ca se termina ( putini sunt acesti oameni ).

Am cunoscut oameni cu mintea deschisa ( putini ) cu care puteai discuta orice subiect, o adevarata placere..pacat ,ma repet ca sunt putini acesti oameni.

Ma obosesc oamenii ingamfati, oamenii plini de ei care considera ca ei sunt totul si ei stiu totul, dar abia pot scoate 3 cuvinte pe gura 🙂 ca nu prea au ce..decat daca stai numai pe subiectul lor ( si acela doar unul)  despre cine sunt ei..sau ce fac ei…etc..DOAR EI.

Omule draga invata sa citesti iarasi, invata sa iei o carte buna in mana si sa nu o lasi pana nu e gata, si aici nu vorbesc neaparat de un bestseller Sandra B. de dragoste …ci o carte de cunoastere, de informatie.

Eu una prefer sa dau 50 lei pe o carte buna despre ..nu stiu…un exemplu va dau …”Cum sa traiesti armonios”” decat sa dau acesti bani pe un meniu big de la kfc 🙂

Sunt o gramada de carti bune, scrise de oameni care numai asta au facut o viata intreaga, si-au dedicat-o cunoasterii si e pacat sa traiesti asa ca …. pe pamant fara sa stii mai mult decat  ce ai acumulat la scoala 🙂

Eu va sfatuiesc sa cititi mai mult, sa va dezvoltati mai mult ( in timpul ala putin care il aveti ) pentru ca viata e mult mai interesanta atunci cand stii mai mult.

Va recomand sa incepeti cu prima carte care am inceput si eu si anume “SECRETUL’  dar cu conditia sa nu va opriti aici, sa luati dupa orice tip de carte care va place si s-o cititi..

O sa va mai tin la curent cu ce carti v-as recomnda asta daca mi-o cereti binenteles.

Va pup pe toti!!!

 

 

 

 

 

 

Comenteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *