Cum sa avem sarbatorile fericite?

sarbatori

Cum sa avem sarbatorile fericite?

Cheia fericirii este sa cunosti adevarata arta a impacarii ! Cum sa te impaci tu cu tine, sa te ierti, sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti.

Vanitatea este cel mai mare dusman al omului , ne vindem prea usor acestei vieti in loc sa intelegem adevaratul sens al venirii noastre aici. Nu am venit pe pamant sa alergam toata viata dupa un singur scop , ci sa descoperim mult mai multe scopuri . Intr-adevar nu toti oamenii pot percepe acest mesaj , deoarece nu au inca acea luminare sa vada cu ochii intelepciunii adevaratul sens al vietii si acela de a trai armonios cu totul .

Ca sa iti gasesti linistea sufletului mai intai trebuie sa te gasesti pe tine insuti , sa te descoperi. Incearca o zi din viata ta sa te opresti din cotidianul de zi cu zi  si sa te asculti . Intreaba-te TU DE CE AI VENIT AICI? Care e scopul tau? Ce vrei sa faci cu viata ta? Cum vrei sa mori, o umbra sau sa ramai o amintire draga tuturor ca ai putut ajuta acestui pamant?

Suntem atat de egoisti incat ne gandim numai la viata noastra, cum sa muncim, sa avem bani, sa ne imbracam si sa mancam. Dar oare numai lucrurile astea conteaza? Eu cred ca am venit aici pentru mult mai mult de atat. Cred ca fiecare om pe pamant are  misiune de indeplinit ,indiferent de ce face.

Sa profitam macar acum de aceste minunate sarbatori sa fim mai buni . Sa iertam pe cei care ne-au suparat, care ne-au gresit, sa ajutam pe cei care au nevoie de noi, sa ne implicam un pic in aceasta viata a pamantului contribuind cu ceva si noi, caci pamantul e al nostru , al tuturor. Asa cum avem grija de el asa il vom pastra.

Dragii mei, goi am venit pe pamant si goi vom pleca , doar bogatia sufletului si a faptelor bune o vom duce mai departe. Numai Dumnezeu decide la final cine e cel bogat si cine e cel sarac ,  si nu uitati ” Cum ti se da asa ti se ia ” daca nu ii multumesti LUI si nu recunosti puterea Lui pe acest pamant. Nu noi facem lucrurile, ci EL lucreaza prin noi.

Nu fi egoist sa te gandesti numai la fericirea ta , ci gandestete macar acum in prag de sarbatori si la fericirea altora. Poti fi fericit facand si pe altii fericiti . Un mic cadou, o atentie, o imbratisare, un zambet, un ” TE IUBESC” , toate acestea sunt binevenite acum sa le daruim  din dragoste , caci asa cum noi suntem iubiti de CEL MARE asa si noi trebuie sa iubim mai departe.

Nu mai fiti rai, dusmanosi, ranchinosi caci va umpleti sufletul degeaba cu otrava . Nu faceti rau altora ci doar voua purtandu-va asa, caci fericirea nu o veti cunoaste..doar golul, pustietatea si suferinta veti sti.

Numai cei plini de dragoste, iubire, iertare, intelepciune vor sti adevarul si vor cunoastea calea luminii, caci aceia vor fi umpluti de slava Iubirii de Sus . Fiti buni si faceti bine!! Facand bine asa veti fi rasplatiti! Nici o fapta nu ramane nerasplatita fie buna sau rea, e alegerea ta ce vrei sa primesti inapoi.

Invata-i si pe altii sa fie buni , arata-le calea fericirii si nu ii lasa in intuneric. Dumnezeu vrea armata lui pe PAMANT care sa lupte pentru bine si iubire. Fii si tu un general al acestei armate aducand oamenii spre Lumina.

Si uite asa vei avea cele mai frumoase sarbatori, pline de iubire, iertare si virtute indiferent daca vei avea ce pune pe masa sau nu, tu vei fi bogat, mult mai bogat ca bogatii. Si nu exista bogatie mai mare care sa faca concurenta la bogatia descoperita de tine .

Comenteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *