Frica!! Frica de nou, de viata!

Frica!! Frica de nou, de viata!

Frica este un adevarat inamic al vietii noastre. Frica nu ne lasa sa fim noi insine,sa evoluam, sa crestem armonios cu viata noastra. Ne e frica de necunoscut, ne este frica sa riscam , ne este frica de noi insine. Am transformat aceasta frica in adevarat dusman al nostru.

Traim viata de zi cu zi cu frica de a nu avea, de a nu fi noi insine, de a nu supara pe cineva, traim cu frica ce vor spune altii, ce vor gandi despre noi..si uite asa lasam aceasta frica sa ne inabuse, sa stam ascunsi si sa ne multumim cu ce primim, cu ce avem si cu ce ramane.

Nu mai stim sa luptam , sa cerem si sa luam ceea ce ne apartine de drept. Preferam sa ramanem mici si sa ne traim viata asemenea soricelului din cusca care doar se invarte in roata lui , mananca si doarme, cam asta e viata noastra…muncim, mancam, dormim si ne gandim cum sa o luam de la capat a doua zi facand acelasi lucru, suntem precum robotii cu un singur program.

De ce ne este frica sa ne exprimam, sa fim liberi? De ce sa ne fie frica sa ne aratam lumii asa cum suntem noi, fara a purta mereu masca perfecta? De ce ne este frica sa facem ceea ce ne place chiar daca trebuie sa ne asumam riscuri? Cum putem avea ceea ce iubim fara sa riscam? Din comoditate? E mai usor sa fii asa , sa nu risti si sa te multumesti cu ceea ce ai sau cu cine esti ?

Nu iti fie frica, scapa de ea. Fii liber sa fii cine vrei si sa ai ceea ce vrei. Scapa de acest dusman care te sufoca fara sa iti dai seama, care iti mananca din viata si te consuma, nelasandu-te sa evoluezi. Scapa de Frica!!!!

FII LIBER! Fii tu insuti!! Traieste viata dupa bunul tau plac atata timp cat nu faci rau nimanui, nu are de ce sa iti fie frica! Ne consumam viata gandindu-ne cum sa fim perfecti, cum sa aratam impecabil, ce sa mancam, cu ce sa ne imbracam sa nu rada cineva de noi…si tot asa mereu cu gandul la altii..la frica sa nu fim ridicoli. Si ce daca eu azi consider sa mananc cat 10..de fata cu tine..de ce sa imi fie frica ca vei rade de mine?..De ce azi sa nu ma imbrac cu bluza care imi place mie, chiar daca arata ridicol..de frica sa nu razi de mine??..Nu!..Eu voi fi ceea ce vreau, voi imbraca ceea ce ma va face sa ma simt bine, voi manca ceea ce voi pofti..si ma voi exprima asa cum sunt..caci nu imi este frica de ridicol..VREAU DOAR SA IMI TRAIESC VIATA ASA  CUM IMI PLACE!

Voi lupta cu FRICA  zi de zi pana o voi elimina din viata mea si atunci voi fi un om liber, independent, voi fi eu. Si nu imi este frica , stii de ce? Caci l-am descoperit pe Dumnezeu, Tatal suprem , iar el ma iubeste asa cum sunt..” imperfecta” !!! E singurul lucru de care imi pasa, ca sunt iubita asa cum sunt,  fara sa port masti, fara sa mint, fara sa joc vreun rol..EL oricum ma stie asa cum sunt si ma iubeste asa cum,  sunt caci sunt CREATIA LUI PERFECTA!

Elimina frica din viata ta! Scapa de ea si fii liber. Risca daca e nevoie, nu te uita in trecut, prezentul conteaza. Trecutul e in urma, conteaza ce faci azi si cine esti azi! Iar maine, maine e pentru altii nu pentru noi, caci ce vom face azi va conta pentru maine fara sa ne gandim. Daca ne gandim la maine uitam sa traim azi, si tot asa..

Comenteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *