Hei tu Inteleptule , coboara de pe piedestal!

inteleptul

Hei tu Inteleptule , coboara de pe piedestal!

Da TU !! Tu cel care iti dai mereu cu parerea despre toate si tot! Tu cel care crezi ca le stii mereu pe toate si esti cel mai bun critic al tuturor! Tu care judeci prima aparenta fara sa cunosti cu adevarat continutul , care crezi ca nu mai ai nimic de invatat. Tu ” atotcunoscatorul ” care nu te poti abtine niciodata sa nu iti dai cu parerea in lucruri necunoscute nici tie!

Nu o sa va inteleg niciodata ! Nu ca m-as obosi sa TE inteleg , dar cu atitudinea asta nu esti constient cat de mic vei ramane. Cel mai destept om este acela care constientizeaza ca toata viata are de invatat, iar daca stie un lucru si doreste sa il impartaseasca celui care a gresit, o va face cu respect ! Pana si din greseli invatam multe lucruri fantastice, ca daca nu le-am face nu am sti ce e corect si ce nu.

Cum poti fi atat de arogant crezand ca tu esti Totul si cunosti Totul cand nu ne ajunge o viata sa intelegem nici macar jumatate din tot ce exista? Sunt unii oameni care pur si simplu nu se pot abtine sa nu comenteze ceva negativ, la un lucru care pentru tine e minunat . Nu se pot abtine sa nu iti strice toata buna stare. Si nu ma refer la cei care dau sfaturi bune, constructive si cu toata dragostea, ci la cei care arunca cuvinte din topor fara sa gandeasca macar o secunda cat de dureros a fost pentru tine .

Dragii mei daca aveti persoane ” Intelepte” care se comporta astfel cu voi, fugiti cat mai departe de ei, nu stati niciodata langa oameni negativisti, pesimisti caci va veti distruge toata starea sufleteasca. Nu incercati nici macar o secunda sa ” luptati” cu ei , infruntandui caci veti face mai mult rau. Acesti ” Autocunoscatori”  niciodata nu va va da dreptate, pentru ca ei stiu deja totul, cunosc deja totul, nu au nevoie de raspunsul vostru caci cu asta se hranesc, cu Rautatea de a intra cu bocancii in viata voastra prin cuvinte de critica dure si grosolane.

Nu exista omul care sa stie tot, nu exista persoana care sa nu mai aibe de invatat. Respectul fata de munca unui om, fata de tinuta unui om sau de stilul unui om nu trebuie sa lipseasca niciodata nimanui.

Ce te pui tu sa critici  cum arata, cum se imbraca, cum merge..nu te-a intrebat nimeni draga ” Intelept” . Este o mare diferenta intre a critica sau a sfatui! Daca ai un gram de buna crestere iti vezi de treaba ta si daca nu iti place nu te uiti.

Nu mi-au placut niciodata oamenii care critica dur , decat acei oameni cu critica buna , constructiva dar care atunci cand ti-o spun o zic presarata cu miere , atat de dulce vorbesc. Pe acei oameni o viata i-as lasa sa ma indrume si sa ma critice. Pacat ca sunt foarte rari si din ce in ce mai multi ” Destepti”  se nasc in ziua de azi care atunci  cand vorbesc iti dau cu satarul in cap 🙂

Asa ca draga Intelept, eu nu vreau sa fii langa mine! Mai bine sa raman defecta , cu greselile mele decat sa ma indrumi tu! Sunt liberul arbitru al vietii mele si eu aleg si decid pe cine sa ascult si de cine sa fug !!!

 

Comenteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *