Iubire pierduta!

iubire

Iubire pierduta! ( Scrisoare )

” Alerg..alerg cu gandurile pierdute in vant. Sufletul imi zboara, aripile imi sunt obosite. Am iubit..am iubit cu patima si foc. Focul asta prea mult mi-a atins sufletul.

Am obosit..am obosit sa cred in iubire, sa cred ca dragostea ma va duce departe, pe culmile fericirii..ca ma voi hrani o eternitate cu ea. Am obosit sa lupt, sa lupt pentru ea. Astept ca timpul sa ma vindece, sa ma vindece de o iubire grea, care mi-a apasat prea mult sufletul. Astept o clipa de adiere sa imi aline inima, sa imi vindece ranile.

De ce ? De ce trebuie sa lupt la nesfarsit pentru o dragoste care nu imi apartine..Vreau sa iu libera, sa pot zbura peste nori cu aripile noi. Vreau sa pot iubi din nou, sa ma trezesc in alt vis. Un vis cu sperante noi, cu trairi noi. Sa cunosc iarasi infinitul iubirii. Sa ma simt femeie.

Promit, promit ca ma voi ridica, ca imi voi inalta iarasi aripile spre cer, de data asta mult mai puternice, voi zbura mai mult si voi respira cu incredere aerul de sus. Promit sa lupt iarasi pentru o noua viata. Nu ma voi lasa, voi renaste ca pasarea pheonix si voi fi mai frumoasa ca inainte. Mult mai increzatoare dragule, dar mai puternica.

Promit ca eu voi decide acum cum sa iubesc si pe cine. Nu voi mai lasa timpul sa treaca nepasator pe langa mine. Voi gusta din fiecare clipa a vietii cu merit si incredere. Eu voi alege acum drumul iubiri. Nu! Nu accept sa plec de aici fara dragostea neampartasita!

Stiu ca sunt puternica, trebuie doar sa invat sa cred in mine. Voi astepta.. voi astepta cumintica clipa..clipa in care va bate si la usa mea iubirea adevarata. Stiu ca merit si eu, merit sa fiu iubita asa cum am iubit! Timpul ma va vindeca si voi uita, voi uita clipele mele de iubire daruite in van si atunci cand voi uita, voi privi cu alti ochi. Voi privi spre un nou orizont si te voi cauta.. pe tine.. cel care ma astepti..Tu cel caruia nu ai avut cui sa ii dai dragostea ta, pentru ca ma asteptai pe mine, cea pierduta in alta lume. Stiu ca esti acolo dragule, doar asteapta-ma…astepta-ma sa ma vindec de trecut si te voi gasi…vom trai impreuna zburand sus..sus de tot unde nu ne va atinge nimeni..O ETERNITATE..”

Dedic aceasta scrisoare tuturor femeilor care nu mai cred in iubire!

 

 

 

Comenteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *