Sa iti spun un secret!

dorina-gheorghe-sa-iti-spun-un-secret

Sa iti spun un secret!

Sa vorbim putin si despre Dumnezeu. Despre cum il vezi tu sau mai bine spus cum simti tu ca este Dumnezeu pentru tine!

Pentru mine Dumnezeu este o perfectiune in care cele mai frumoase si perfecte lucruri se afla.

Multi sunt speriati de aceasta iubire nemarginita fata de Dumnezeu pentru ca se simt datori sa ofere in schimb la fel. Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem si ne accepta asa cum suntem. Nu trebuie sa fugim de dragostea lui pentru ca atunci cand il iubim trebuie sa facem si mari sacrificii pentru aceasta iubire, nu, trebuie sa il iubim simplu, natural si frumos asa cum ne iubim copilul, sora, mama, sotia, sotul..etc

Judecata lucrurilor rele pe care le facem se intorc impotriva noastra pentru ca e simplu..ceea ce oferim aia si primim. Invatand sa il iubeste pe Dumnezeu asa cum esti tu nu faci decat sa aduci pace si liniste in sufletul tau. Adica de fapt iti faci un bine tie insuti.

Dumnezeu e atat de perfect si frumos numai prin faptul ca El ne-a creat pe noi si ne iubeste atat de mult incat mereu ne iarta si ne da mii de sanse sa fim buni. Al iubi pe Dumnezeu nu inseamna neaparat a merge zi de zi la biserica sau a tine toate posturile ( caci degeaba faci lucrurile astea daca tu in inima ta nu il primesti cu adevarat), inseamna a invata sa fim mai buni ,mai iertatori, mai intelegatori si sa Multumim Lui pentru ce aveam .

Credinta e mult mai mult decat atunci cand te rogi duminica de duminica in biserica si ai sufletul gol, putred si lipsit de iubire. Credinta inseamna bunatatea si puritatea sufletului tau, aceea de al incarca in fiecare zi cu lucruri bune atat cat poti.

Am vazut oameni care pentru ei credinta e prea mult si lucrul care l-am observat la ei era goliciunea sufleteasca, tristetea si nemultumirea vietii lor si atunci am zis : DA eu aleg sa il iubesc pe Dumnezeu ca nu imi aduce decat liniste si multumire .

Nu sunt omul care merge duminica de duminica la biserica, nu sunt omul care tine posturile ( nu ca nu imi doresc, nu pot…punct )..nu sunt omul care se inchina mereu in timpul zilei dar sunt omul care am curajul sa zic ca EU IL IUBESC PE DUMNEZEU pentru ca ma accepta asa cum sunt si ma iubeste asa “imperfecta” cum sunt.

De ce e asa greu sa fim buni? Un rau il faci foarte repede si e la mana oricui sa il faca..dar binele???

Ati vazut cat de greu este sa faci un bine? Oamenii se indeparteaza de oameni din cauza fricii..a vietii..a greutatilor..a necazurilor..e mai usor sa te inchizi in tine si sa stai singur..De ce?? Pentru ca nu mai e iubirea de Dumnezeu si de acolo nu mai este iubire fata de oameni, de semenii nostri. Si totusi El ne iubeste si asa..ne accepta si asa cum suntem..

Frica fata de Dumnezeu exista dar in alt context..Frica ca il suparam..frica ca nu il respectam..frica ca face asa multe pt tine si tu uiti sa ii multumesti..frica naturala pe care o ai si fata de parintii tai..despre astfel de frici e vorba..nu frica de razbunare..nu frica de necaz..nu exista asa ceva..Dumnezeu e bun!

El te iubeste asa cum esti!!! Iubeste-l si tu! Nu te costa nimic sa Il iubesti, nu trebuie sa dai nimic si nu trebuie sa sacrifici nimic, El nu isi doreste asta! El vrea doar sa il IUBESTI cum iti iubesti Tatal, Mama…pentru ca tu esti copilul si creatia Lui.

Ce primesti in schimb??? Eu am primit liniste sufleteasca, am invatat sa iubesc semenii mei si cel mai important am invatat sa iert si sa nu judec. Asta imi face viata fericita si implinita si asa am reusit sa ajung azi aici.

Il iubesc asa cum sunt si nu imi este rusine ca sunt creatia Lui. Invat in fiecare zi din bunatatea Lui sa fiu si eu asa. Imi face drumul vietii mai linistit stiind ca sunt iubita de El si ca nimic nu este fara Voia Lui. Am invatat sa accept si greutatile din viata mea pentru ca sunt sigura ca au fost trimise ca sa ma scape de alte greutati mult mai mari.

Eu consider ca atunci cand ceva nepotrivit ni se intampla este ca sa evite alt lucru mult mai rau care ar putea veni in viata noastra, de ex : daca fac pana la masina poate am evitat un accident, daca m-am impiedicat pe strada si am cazut rupandu-mi piciorul poate am evitat un alt accident in care puteam muri…etc ..exemplele pot fi la infinit.

Numai de tine depinde ce vrei sa iei de la viata asta si cum vrei sa o interpretezi, eu aleg linistea sufleteasca!!! Tu decizi pe cine si cand si cum iubesti!

Simtamantul asta va veni la momentul potrivit din sufletul tau, nu trebuie sa te invete nimeni. Lasa inima deschisa si vei primi mii de virtuti bune care iti va hrani sufletul la infinit!

Invata sa fii bun! Indreapta-ti privirea spre cer si iubeste-ti Creatorul asa cum esti! Vei avea numai de castigat!

 

 

 

 

Comenteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *